Замовити дзвінок
Адреси
наших стоматологій
Пн-Сб 8:00 - 20:00
Нд 9:00 - 18:00

Безкоштовне лікування парафіян благодійного центру «Карітас»

Мережа стоматологій Мастер Мед підтримує низку соціальних ініціатив, щоб якісне стоматологічне лікування було доступним кожному. У тому числі, вже певний час ми співпрацюємо з харківським відділенням благодійного центру «Карітас», який надає гуманітарну допомогу незахищеним верствам населення по всьому світу.

Безкоштовне лікування парафіян благодійного центру «Карітас»

У листопаді в рамках нашої спільної соціальної програми фахівці Мастер Мед провели безкоштовне лікування 10 парафіян цієї організації, включаючи попередні консультації та огляди, терапевтичні та хірургічні процедури. Також наша мережа забезпечує центр «Карітас» гігієнічними засобами і раніше ми придбали УЗД-апарат для діагностики парафіян. Докладніше про цю ініціативу можна дізнатися у волонтерів «Карітасу» або в нашому контакт-центрі.

Мастер Мед допомагає не на словах, а на ділі! Інші наші соціальні проекти:

  1. «Здорові зуби полякам» — допомога етнічним полякам разом із харківською громадською організацією «Будинок Полонії на Сході».
  2. Безкоштовне лікування пацієнта, який залишився без опікуна, ми провели корекцію брекетами юному Руслану, який не міг оплачувати наші послуги.

Щоб приєднатися до соціальних програм Мастер Мед, зв'яжіться з нами! І слідкуйте за новинами — ми й надалі допомагатимемо тим, хто потребує підтримки!

Мастер Мед піклується про Вас!

22 Листопада 2021
Всі новини
Маєте питання?
Ми передзвонимо
за 5 хвилин

© 2011-2024 www.mastermed.com.ua ТМ «Мастер Мед» реєстраційний номер №225555 від 25 квітня 2017 року. Всі права захищені. Копіювання матеріалів можливе лише з дозволу Мастер Мед.
Політика конфіденційності

×
Важливо

Ми приймаємо пацієнтів!

Прийом проводиться тільки за попереднім записом за такими напрямками: лікування та видалення зубів, дитяча стоматологія, брекети (установка, корекція, зняття), протезування.

Для уточнення деталей та інформації про запис, залиште заявку.

Залишити заявку
×

Корзина оплат!

В Вашу корзину добавлены услуги. Чтобы их оплатить, перейдите по ссылке.

Перейти к оплате