Замовити дзвінок
Адреси
наших стоматологій
Пн-Сб 8:00 - 20:00
Нд 9:00 - 18:00

Допомога благодійному центру «Карітас»

Мережа стоматологій Мастер Мед за соціальну відповідальність. Ми вважаємо, що кожен повинен отримати якісну лікарську допомогу. Тому намагаємося не залишати без уваги тих, хто потребує підтримки.

Допомога благодійному центру «Карітас»

Співпраця з благодійним центром «Карітас» є однією з наших соціальних ініціатив. Ця організація по всьому світу надає гуманітарну допомогу незахищеним верствам населення - матеріальну, медичну, психологічну, юридичну.

В Україні «Карітас» працює вже більше 26 років, опікаючи дітей, молодь, сім'ї, людей з інвалідністю, безхатьків і ветеранів. Саме тому ми приєдналися до «Карітас» в її місії!

Мастер Мед постачає харківське відділення гігієнічними засобами і спонсорує УЗД-діагностику. За нашої участі було придбано ультразвукове обладнання. Крім цього, для прихожан благодійного центру «Карітас», у нас передбачена соціальна програма на лікування зубів, докладніше про неї можна дізнатися у волонтерів організації або в колл-центрі Мастер Мед.

Дякуємо всім пацієнтам і партнерам Мастер Мед за довіру! Наші соціальні проекти багато в чому доступні і завдяки вам!

Приєднуйтесь до нас! За всіма соціальними ініціативами Мастер Мед стежте в подальших новинах!


02 Липня 2021
Всі новини
Маєте питання?
Ми передзвонимо
за 5 хвилин

© 2011-2024 www.mastermed.com.ua ТМ «Мастер Мед» реєстраційний номер №225555 від 25 квітня 2017 року. Всі права захищені. Копіювання матеріалів можливе лише з дозволу Мастер Мед.
Політика конфіденційності

×
Важливо

Ми приймаємо пацієнтів!

Прийом проводиться тільки за попереднім записом за такими напрямками: лікування та видалення зубів, дитяча стоматологія, брекети (установка, корекція, зняття), протезування.

Для уточнення деталей та інформації про запис, залиште заявку.

Залишити заявку
×

Корзина оплат!

В Вашу корзину добавлены услуги. Чтобы их оплатить, перейдите по ссылке.

Перейти к оплате