Замовити дзвінок
Адреси
наших стоматологій
Пн-Сб 8:00 - 20:00
Нд 9:00 - 18:00

Благодійна допомога для Будинку Матері-Одиночки

Благодійна допомога для Будинку Матері-Одиночки

Команда Мастер Мед з радістю допомагає людям і є учасником численних соціальних ініціатив. Будинок Матері-Одиночки - гуртожиток для одиноких матерів у селищі Коротич під Харковом. Цей центр створений для того, щоб допомогти дівчатам зміцніти, стати на ноги і знайти роботу, поки діти трохи подорослішають. Нам приємно бути одними із благодійників, які підтримують цей проект.

Мережа стоматологій Мастер Мед завжди рада допомагати благодійним організаціям, адже ми є соціально відповідальною організацією. Напередодні Нового Року наша команда вирішила порадувати дітей солодощами. Адже яке свято без них!

Стоматологія Мастер Мед активно працює з різними соціальними програмами. Наша місія - допомогти якомога більшій кількості людей пролікувати зуби.

Ми з радістю можемо пишатися кількістю соціальних пацієнтів. Сподіваємось з вашою допомогою їх кількість буде тільки зростати.

Наша команда запрошує всіх бажаючих, які можуть та хочуть допомагати таким людям. Ми готові до активної співпраці, адже потребують, на жаль, дуже багато.

10 Січня 2022
Всі новини
Маєте питання?
Ми передзвонимо
за 5 хвилин

© 2011-2024 www.mastermed.com.ua ТМ «Мастер Мед» реєстраційний номер №225555 від 25 квітня 2017 року. Всі права захищені. Копіювання матеріалів можливе лише з дозволу Мастер Мед.
Політика конфіденційності

×
Важливо

Ми приймаємо пацієнтів!

Прийом проводиться тільки за попереднім записом за такими напрямками: лікування та видалення зубів, дитяча стоматологія, брекети (установка, корекція, зняття), протезування.

Для уточнення деталей та інформації про запис, залиште заявку.

Залишити заявку
×

Корзина оплат!

В Вашу корзину добавлены услуги. Чтобы их оплатить, перейдите по ссылке.

Перейти к оплате