Замовити дзвінок
Адреси
наших стоматологій
Пн-Сб 8:00 - 20:00
Нд 9:00 - 18:00

Соціальний проект: допомагаємо пацієнтам не на словах, а на ділі

Місія нашої мережі стоматологій - надавати якісні послуги, піклуватися про своїх пацієнтів і розвивати з ними довірчі відносини. Тому ми надаємо допомогу і соціально незахищеним верствам населення. І зараз хотіли б розповісти вам історію Руслана - нашого 13-річного пацієнта, який втратив єдиного опікуна.

Соціальний проект: допомагаємо пацієнтам не на словах, а на ділі

У 2018 році хлопчикові встановили металеві брекети. Але через деякий час Руслан перестав приходити на корекції. Ми контролюємо процес лікування кожного нашого пацієнта, тому співробітники нашої клініки спробували зв'язатися з хлопчиком. Виявилося, що дитина не може продовжувати лікування, так як його дідусь потрапив до лікарні.

В результаті було прийнято рішення закінчити лікування безкоштовно. Носити брекети Руслану залишилося вже недовго, і ми маємо намір і далі контролювати процес.

Мастер Мед будемо тримати вас в курсі наших подальших соціальних ініціатив, зокрема історії Руслана!




16 Квітня 2021
Всі новини
Маєте питання?
Ми передзвонимо
за 5 хвилин

© 2011-2024 www.mastermed.com.ua ТМ «Мастер Мед» реєстраційний номер №225555 від 25 квітня 2017 року. Всі права захищені. Копіювання матеріалів можливе лише з дозволу Мастер Мед.
Політика конфіденційності

×
Важливо

Ми приймаємо пацієнтів!

Прийом проводиться тільки за попереднім записом за такими напрямками: лікування та видалення зубів, дитяча стоматологія, брекети (установка, корекція, зняття), протезування.

Для уточнення деталей та інформації про запис, залиште заявку.

Залишити заявку
×

Корзина оплат!

В Вашу корзину добавлены услуги. Чтобы их оплатить, перейдите по ссылке.

Перейти к оплате